Info

Botnia MTB

Botnia MTB on maastopyöräilytapahtuma joka kulkee Norrvallan, Kimon, Komossan ja Vöyrin hiihtokeskuksen maastoissa.

Reitit kulkevat pitkin hiihtolatuuria, metsäautoteitä, yleisiä teitä ja luonnonpolkuja jotka eivät ole teknisesti kovin vaativia.

Voit valita neljän eri matkan väliltä, haastavampi 69 km tai hieman helpompi ja lyhempi matka 30 km, sekä 8  ja 16 km MTB-kilpailu joka on tarkoitettu junioreille.

Lähtö ja maali

Lähtö ja maali sijaitesvat Norrvallassa Vöyrillä. (Osoite: Vöyrintie 305, 66600 VÖYRI). Ensimmäinen lähtö tapahtuu klo 10:00. Maaliintulon jälkeen tarjolla mitali, diplomi, sauna, suihku ja mahdollisuus uida sekä maistuva lounas Elsan keittiössä.

Huoltopisteet

Huoltopisteet sijaitsevat Komossa, Komosassa ja Kalapäässä jossa tarjolla vettä, urheilujuomaa, rusinoita ja banaaneja.

Kypärä

Kaikki osallistujat käyttävät pyöräilykypärää

Liikennesäännöt

Pyöräilijöiden tulee noudattaa yleisiä liikennesääntöjä niillä paikoilla joissa pyöräillään yleisillä teillä.

Huolto ja sairaanhoito

Maalialueella on pyörähuolto mahdollisuus. Punaisen Ristin päivystävä ryhmä antaa tarvittaessa ensiapua huoltopisteillä sekä lähtö ja maali alueella.

Ilmoittautuminen

Ennakkoilmoittautuminen on suljettu 12.9 lähtien, ainoastaan jälki-ilmoittautumista tämän jälkeen. Jälki-ilmoittautuminen 65,-

Lähtönumerot jne

Osallistujakuori, joka sisältää lähtönumeron, infoa, ruokalipun ja muuta jaetaan Norrvallassa Vöyrillä kilpailupäivänä klo 08:00 – 09:30 välisenä aikana

Palkinnot

Päämatkalla 69 km, naiset ja miehet kolme ensimmäistä palkitaan lahjakorteilla 150/100/50,-. Junioriluokissa jaetaan pokaalit kolmelle nopeimmalle joka sarjassa. Lisäksi arvonta palkintoja ja mitalit kaikille jotka suorittaneet matkat maaliin asti.

Lisäinfoa

Mikäli sinulla on kysymyksiä voit ottaa meihin yhteyttä vieraskirjan kautta joka löytyy osoitteesta www.botniamtb.fi